Over SEQU

Sequ is thuis in het Veiligheidsdomein.

Wij leveren (young) professionals die in staat zijn om complexe projecten te trekken, adviesvragen te beantwoorden en management vraagstukken op te lossen. Onze professionals zijn met name gespecialiseerd op het gebied van openbare orde & veiligheid ! Daarnaast hebben wij specialisten in het sociaal domein, ruimtelijke ordening en mobiliteit & infrastructuur. Onze medewerkers werken en denken op een strategisch niveau, zijn in staat om tot realisatie over te gaan en daadwerkelijk resultaten te boeken.

SEQU is gespecialiseerd in het beter laten presteren en functioneren van o.a. gemeenten, zorginstellingen, woningbouwcorporaties en provincies. Dit doen we door ons te verdiepen in de mensen die er werken en het optimaal benutten van hun talenten.

SEQU is een initiatief van ondernemende mensen die hun sporen hebben verdiend in het bedrijfsleven en in het publieke domein. De dagelijkse leiding is in handen van Ellen de Milliano.

Ellen de Milliano

Als eigenaar van SEQU sta ik voor de kwaliteit die we als onderneming leveren. Oog voor de beste professionals, op de juiste opdracht.

In diverse (interim)managementfuncties die ik heb bekleed heb ik ervaren dat door de competenties van teamleden naar boven te halen, kerntaken van het team vast te stellen en een actieve individuele begeleiding, teams een stuk efficiënter en prettiger werken. Deze kennis en ervaring zet ik nu in bij SEQU.

Na de master Pedagogische Wetenschappen heb ik aan de Erasmus Universiteit de master Bestuurskunde afgerond. Deze studies maken, naast praktijkervaring, dat ik altijd kijk naar groepsdynamieken en steeds het waarom voor ogen houd. Niet direct meegaan in de hectiek van alledag, maar de rust pakken om een situatie te overzien, terug te gaan naar de kern om vervolgens snel tot oplossingen te komen. Doelgericht, met oog voor anderen. Dat is wie ik ben.

Mijn drive is om professionals enthousiast te maken voor het werken bij de overheid en bovenal hen te behouden voor de publieke sector. Met persoonlijke begeleiding en uitdagende opdrachten levert SEQU hier een bijdrage aan!

TOP